dijous, 17 de juny del 2010

El somni (Part 6)

Quin somni més estrany, realment estrambòtic. Però pel que veig m’ha servit per no aixecar-me excessivament tard. Més val que m’afaiti per si em trobo amb la Remei per l’escala o en el super. Un moment! Una persona que somia amb una persona que està destinada a ser un heroi que haurà de salvar de la humanitat però que abans d’assabentar-se’n i rebre els poders que li permetran complir amb el seu destí se li presenta el dimoni per matar-lo i així eliminar l’amenaça que li pesa a sobre. Després, la noia, molt diferent del noi, li passa el mateix en unes circumstàncies molt semblants.

Realmenha estat un somni molt interessant, molt. Espera Tsugumi Takagi! A partir d’aquesta història, si hi afegeixes una lluita immemorable entre dues faccions d’éssers sobrenaturals, per exemple entre déus i dimonis, en la qual els que volen protegir el món, o millor encara, l’univers, que així pot donar més joc, estan perdent i en veure que no poden guanyar per si sols busquen algú que, mitjançant els dons/poders que ells li atorguin, pugui plantar cara als dimonis o, potser seria millor, doncs la cruesa seria major, entretenir-los prou temps perquè mica a mica els déus puguin anar vencent als seus enemics. Però el mal, llest com ell sol i gràcies a uns poders que ningú, ni tan sols els déus, coneixen, s’avancen a ells i eliminen a aquells que havien d’acabar ajudant als déus. Sí, la idea és atractiva però si hi afegeixo que els déus, sense que els diables ho sàpiguen, creen o trien a un noi perquè descobreixi com s’ho fan per trobar i matar els futurs herois pot donar un fil connector entre les diverses morts. Per part dels diables, podrien haver donat vida a una jove perquè intenti descobrir com s’ho fan els déus per seleccionar els seus aliats. Però el que cap dels dos bàndols sabria és que els dos joves es van creuant constantment i sense sospitar res l’un de l’altre comencen a sentir quelcom d’especial.

Lluita entre el bé i el mal, misteri, amor i, a més a més, alguna paranoia que se’m pugui acudir. Això podria ser el proper boom del manga. Serà millor que truqui immediatament a en Takeshi Mashiro a veure si opina com jo i podem entregar un primer capítol al nostre editor per a la reunió de selecció del proper mes.

1 comentaris:

Sora ha dit...

Amb aquesta part s'acaba la història i comencen les meves vacances, que vol dir que m'activo definitivament.

Publica un comentari a l'entrada

Benvolgut lector, espero que et sentis lliure per fer qualsevol comentari i que no t'estiguis de fer-lo.

Gràcies pel temps que m'has dedicat!

Sora